13. januar 2017

Tømrermester i chok før TV 2-program: Jeg blev ført bag lyset - Avisen.dk

Noget tyder på, med de dele af kontrakten der er blevet lagt frem, at der er tale om bondefangeri. Man har fra produktionsselskabet SVT og senere TV2 ført deltagerne bag lyset. Man har bevidst tilbageholdt klare intentioner og planer med programmet, og bevist spillet med fordækte kort.

Det er klart et problem presseetisk og kan koste erstatning, og de "ansvarlige" producenter og tilrettelæggers forklaring lyder pludselig hult og utroværdigt.

Det skal man så også altid huske at have i baghovedet, hver gang man ser en påstået "dokumentarfilm" eller en film der påstår at visse "dagligdagen". Disse udsendelser har deres eget manuskrift og plan, nøjagtig som en spillefilm. Man ønsker at vise bestemte forhold og undertrykke andre forhold, man klipper og laver speak og kan stort set fremstille hvilken som helst "sammenhæng" og situation. Bagefter kan man undskylde med at man var nødt til at vinkle den og beskære den da man ikke kunne vise en 46 timers dokumentarfilm. Og råbånd - de udleveres konsekvent ikke.

Tømrermester i chok før TV 2-program: Jeg blev ført bag lyset - Avisen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar