14. december 2011

Creative Commons materialer - Creative Commons

Creative Commons materialer - Creative Commons Ønsker du som undervise at udgive værker men have en smule styr på rettighederne eller ønsker du i undervisningen at kunne bruge andres værker så læs mere her om Creative Commons mulighederne.

10. december 2011

JP Blogs: Firoozeh - Blog forum - deltag i debatten

JP Blogs: Firoozeh - Blog forum - deltag i debatten
Ja det bliver jo interessant at se om der rejses sag her. Minder jo om Lars Hedegårds udtalelser som jf. Såvel byret som landsret var en overtrædelse af prgf. 266 b.

§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

8. december 2011

The law vs scholarship - The Art Newspaper

The law vs scholarship - The Art Newspaper Hvornår vi mon ser sådanne sager i Dk. Selcfølgelig kan der være et ansvar hvis man fejlagtigt har udsted et ægthedsbevis for et kunstværk, men ligefrem sagsøge eksperter der ikke ønsker at vurdere et kunstværk....

4. december 2011