17. november 2011

Delvis kritik af Politiken. Kritik for at off. private fotos uden samtykke og at stille betingelser for forelggelse af oplysninger. Ikke kritik for at gengive citater fra et internt debatforum og at off. opl. om politisk overbevisning. Privatlivets fred.

Delvis kritik af Politiken. Kritik for at off. private fotos uden samtykke og at stille betingelser for forelæggelse af oplysninger. Ikke kritik for at gengive citater fra et internt debatforum og at off. opl. om politisk overbevisning. Privatlivets fred.

Flere medier der havde foretaget samme overtrædekse fik også kritik.

domstol.dk - Pressemeddelelse: Dom i sag vedr. køb af varemærkeforfalsket og piratkopieret Rolex-ur over internettet.

domstol.dk - Pressemeddelelse: Dom i sag vedr. køb af varemærkeforfalsket og piratkopieret Rolex-ur over internettet.
Så er det slut med at købe kopi-produkter over nettet fra lande uden for EU. Den nye dom fastslår at selvom køberen i princippet ikke krænker rettighedshavernes rettigheder ved til privat brug af købe og importere kopiprodukter, så medføre EU's toldforordningen at man ikke må indføre sådanne kopi produkter der krænker rettighedshaverne. Det købte konfiskeres og drestrueres. Så pas på hvad du bestiller hvor, da reglerne formentlig ikke gælder hvis du køber kopiprodukter der sendes inden for EU.